User Online

User Online: 48
Today Accessed: 1017
Total Accessed: 358852
Your IP: 3.12.76.168

الاقسام

تاریخ اندیشه های دینی جلد سوم : از اسلام تا عصر اصلاحات (نیلوفر) عرض الحجم كاملاً

تاریخ اندیشه های دینی جلد سوم : از اسلام تا عصر اصلاحات (نیلوفر)

نویسنده : میرچا الیاده مترجم : مانی صالحی علامه ناشر : نیلوفر سال چاپ : 1396شماره شابک : 9789644486432

مزيد من التفاصيل

التوفر: هذا المنتج لم يعد في المخزن

1,800,000 ریال

اضف في السلة

30 other products in the same category:

Previous
Next
میرچا الیاده از اسطوره‌شناسان و دین‌پژوهان نامدار است. وی در رومانی به دنیا آمد. در دبیرستان به مطالعه شیمی و زیست‌شناسی علاقه نشان داد. در هفده سالگی برای مطالعه کتاب شاخه زرین اثر جیمز فریزر زبان انگلیسی را فراگرفت. سپس آموختن زبان‌های ایتالیایی، عربی و فارسی را آغاز کرد. پس از دریافت مدرک کارشناسی از دانشگاه بخارست به هند عزیمت کرد و در دانشگاه کلکته به آموختن زبان سانسکریت و مطالعه آثار شرقی، دین‌شناسی و اسطوره مشغول شد. در آن‌جا مدرک دکترا گرفت و برای تدریس به دانشگاه سوربن دعوت شد. در سال ۱۹۵۲ میلادی مجموعه گفتگوهای خود با کارل یونگ منتشر کرد. الیاده در سال ۱۹۸۶ درگذشت.

او درباره‌ی این کتاب چنین می‌گوید :

برای مورخ ادیان، هر جلوه و تجلی‌ای از امر قدسی بااهمیت است : هر مناسک، هراسطوره، هرباور یا تجسم الوهی، انعکاسی از تجربه‌ی امر قدسی و بنابراین تلویحا بیانگر مفاهیم هستی، معنا و حقیقت است.

امر قدسی عنصری در ساختار آگاهی است ونه مرحله‌ای در تاریخ آگاهی، کتاب حاضر از دیدگاهی متفاوت نوشته شده است. از یک سو تجلی‌های امر قدسی را به ترتیب زمانی تحلیل کرده‌ام (اما توجه داشته باشیم که نباید عصر یک مفهوم دینی را با تاریخ کهن‌ترین سندی که آن را ثبت کرده، اشتباه بگیریم!): از سوی دیگر – وتا جایی که اسناد امکانش را می‌دهد – بر مراحل حساس و نقاط عطف عمیق و بیش از همه بر زمان‌های خلاق در سنت‌‌های مختلف تاکید کرده‌ام. در یک کلام، کوشیده‌ام تا نوشته‌های عمده در تاریخ باورها و اندیشه‌های دینی را توضیح دهم.
 
تاریخ اندیشه‌های دینی 3 (از اسلام تا عصر اصلاحات) ، ظهور و خاستگاه دین اسلام را تشریح کرده و علاوه بر روند تغییرات در ادیان یهودیت، هندوئیسم، بودائیسم و مسیحیت تا دوره اصلاح دینی، به الهیات مسلمانان بر پایه شخصیت‌های تاثیرگذاری چون ابن‌ عربی و جلال‌الدین محمد مولوی پرداخته و چشم‌اندازی باارزش برای محققان گشوده است.»
  • وزن به گرم : 1010
  • قطع کتاب : قطع وزیری 17 در 24 سانتیمتر
  • نوع جلد : جلد سخت ، گالینگور ، زرکوب
  • نوع کاغذ : تحریر
  • تعداد صفحات : 524